Известие

Collapse
No announcement yet.

Пръскалки на фаровете на 159??!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Lunov Покажи съобщение
    Каде е менюто за старт /стоп на пръскалките?
    В преден ляв подкалник !
    Откачаш буксата на моторчето.
    Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
    159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
    NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

Каде е менюто за старт /стоп на пръскалките?
      С диагностичен софтуер се влиза в боди компютъра, спират се пръскалките на фаровете, после се пуска едно опознаване на модулите ( наричано 'proxy alighment' ) и готово. Реално не можеш през менюто на колата.

От същото място се спира и пищенето за коланите. Само лампата свети, но не писка. Само дето сигнала за коланите можеш да си го пуснеш от менюто на колата, ако си го спрял преди това.

Ако не разполагаш с диагностичен софтуер - колегата ти е казал - буксата на моторчето на казанчето и/или бушона.
      Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
      ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Comment

Първоначално публикувано от Yavor Покажи съобщение
        С диагностичен софтуер се влиза в боди компютъра, спират се пръскалките на фаровете, после се пуска едно опознаване на модулите ( наричано 'proxy alighment' ) и готово. Реално не можеш през менюто на колата.

От същото място се спира и пищенето за коланите. Само лампата свети, но не писка. Само дето сигнала за коланите можеш да си го пуснеш от менюто на колата, ако си го спрял преди това.

Ако не разполагаш с диагностичен софтуер - колегата ти е казал - буксата на моторчето на казанчето и/или бушона.
        Двете неща се спират от различни места,едното от бодито,другото от таблото
        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Сигурно е така, не съм запомнил правилно.
          Като се порови с МЕС всичко се намира, важно е само да има човек правилния кабел.
          Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
          ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Comment

Странното при мен е,че течноста се изтича от дясните пръскалки /слизам от колата и виждам как дясната страна е мокра ,без да съм ползвал нищо/?
            Alfa Romeo 159 JTDm
            Alfa Romeo 155 TS

Comment

Странното при мен е,че течноста се изтича от дясните пръскалки /слизам от колата и виждам как дясната страна е мокра ,без да съм ползвал нищо/?
              Нищо странно няма,нали има клапан м/у пръскалката и моторчето,за да може веднага да пръсне,демек разстоянието м/у моторчето и пръскалките е винаги пълно с течност...................ако има спукано някъде,вероятно изтича.
              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

При мен не работят на левия фар (Алфа 159 Ti SW). Някаква идея как да ги включа. Преди месец ми оправяха климатроника и бяха свалили предната броня и предполагам, че не са свързали нещо.
                Last edited by vallawsbig; d.m.y г., 21:39.

Comment

Тогава някъде трябва да се появява локвичка, ако не са прищипали маркучето. Накарай тия от срвиза да си ги оправят

Comment

Здравейте колеги, днес като напълних казанчето догоре и част от течността започна свободно да изтича през пръскалките на фаровете. Имате ли идея от какво може да е това.

Comment

Интересна работа,при мен работят само на лупите,другите четири не пръскат...подозирам ръчна намеса,да не се хаби прекалено течност,но определено на мен ми вършат чудесна работа.
                      156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                      147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                      159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Working...
                      X